Business coaching

Benut je zakelijk potentieel en behaal succes met doelgerichte business coaching bij Groep Holland. Ontdek jouw leiderschap en verbeter prestaties op inspirerende wijze

Walk & TALK coaching

Ontdek groei terwijl je letterlijk in beweging bent met onze walk & talk-coaching. Samen stappen zetten voor persoonlijke ontwikkeling in een prachtige en inspirerende omgeving.

BUSINESS COACHING

Haal het beste in jezelf naar boven

Zaken horen makkelijk te gaan. Levenslust en lichter managen horen daarbij. Een reflectie in een veilige omgeving levert inzicht op en laat je middels een aantal oefeningen complexe materie tot acceptabel en oplossend maken. 

Business coaching is geschikt voor ondernemers, leidinggevenden en professionals die streven naar persoonlijke ontwikkeling, effectief leiderschap en het optimaliseren van zakelijke prestaties. Het is bedoeld voor diegenen die een op maat gemaakte begeleiding wensen om hun professionele doelen te bereiken en succesvol te groeien in hun carrière. De klanten komen onder meer uit familiebedrijven.  

WALK AND TALK COACHING

Succesvol het juiste pad vinden 

Wetenschappelijke studies tonen aan dat in de natuur bewegen en gelijktijdig je gedachten en zorgen ventileren, een heilzaam effect heeft. Daarnaast maken de hersenen door het wandelen verbindingen waardoor stress wordt verminderd en redenerend vermogen bevorderd wordt. Empathische en analytische vragen van de wandelcoach leveren je snel nieuwe inzichten en blijvend helpende overtuigingen.  

Walk and Talk coaching van Lies Verburg is zeer succesvol omdat het een unieke en actieve benadering biedt voor persoonlijke ontwikkeling. Door wandelen en praten te combineren, creëert het een ontspannen omgeving die de creativiteit bevordert en deelnemers in staat stelt diepgaande gesprekken te voeren. Deze aanpak, gecombineerd met de deskundigheid van Lies Verburg, resulteert in effectieve begeleiding die mensen helpt hun doelen te bereiken en te groeien op zowel professioneel als persoonlijk vlak

Online coaching

Omdat jong en stress steeds vaker samengaan

Niet in de gelegenheid om te komen wandelen? Vraag een online-sessie aan. Voor jongeren tussen 15 en 27 jaar geldt een gereduceerd tarief. Ervaar je keuzestress? Het is eenvoudig om te buigen naar keuzevrijheid. 
Klaar met prestatiedruk?  
Stop met je belemmerende overtuigingen.

Cookieconsent met Real Cookie Banner