Groep Holland

Mediation:
Voorkom conflicten of los ze voor alle betrokkenen naar tevredenheid op.

Mediations & pre-mediations vanuit Groep Holland hebben een duurzaam effect.

Groep Holland levert blijvend succes bij mediations en is onder andere verbonden aan het NoordWest Ziekenhuis. Zowel in de zakelijke markt en bij arbeidsconflicten, als in zaken met een familiair karakter. Bij dreigende conflicten in familiezaken waar ouders de zaak overdragen aan de nieuwe generatie kinderen zorgt Groep Holland voor inzicht in de verschillende belangen, faciliteert de gesprekken en zorgt dat men elkaar leert verstaan.

Ook bij breuken die ontstaan binnen families. Ouder-kind banden en kinderen onderling. Vaak is 1 of 2 gesprekken al voldoende om de gemoederen te sussen en de band succesvol te verbeteren. We richten ons niet op (dreigende) scheidingen, daarvoor verwijzen we graag door naar andere collega’s in ons netwerk. 

Pre-mediation

voorkomen is beter dan genezen

Groep Holland treedt op als gespreksbegeleider om te voorkomen dat er een conflict ontstaat. Vaak is er ruis of onbegrip ontstaan en vinden partijen het lastig dit patroon te doorbreken. Pijnpunten benoemen, respect voor beide partijen en gezamenlijke belangen creëren, vormen de basis van succesvolle pré-mediations. 

mediation 

De oplossing bij conflicten

Als onpartijdige bemiddelaar brengt Groep Holland de verbinding tot stand bij 2 (of meer) partijen die door conflict van elkaar vervreemd of verwijderd zijn.
Cruciaal zijn luisteren, onafhankelijkheid, analyseren, gelijkwaardigheid. Op een discrete, tactvolle en diplomatieke werkwijze levert Groep Holland succesvolle resultaten. 

Cookieconsent met Real Cookie Banner