Lies Verburg begeleidt,
samen
met een team van professionals, mensen in de constante verandering van het leven


Lies Verburg is gedreven en energiek. Zij is authentiek in haar opereren. Denkt en handelt snel zonder het tempo van haar omgeving uit het oog te verliezen. Zij krijgt mensen in beweging. Zowel het individu als team begeleidt zij succesvol naar het gewenste resultaat en vaak nog verder. Met haar scherpe analyses en haar overtuigende persoonlijkheid is zij in staat op alle niveaus in een organisatie mensen te raken en bewust te laten worden. Humor, daadkracht en creativiteit zijn kernwoorden. Luisteren en verbinden zijn de basis.

Lies Verburg, gecertificeerd coach, mediator en vertrouwenspersoon, richtte haar bedrijf in 2012 op. Het begeleiden van mensen is de rode draad. Uitgangspunt is de mens centraal in de constante verandering; het leven. Lies heeft jaren als manager in het bedrijfsleven gewerkt. Zij heeft naast de Hotelschool een studie Bedrijfskunde afgerond.

Een groep van enthousiaste gecertificeerde mensen werkt nauw samen met Groep Holland. Ongeacht welke vraagstukken er zijn, Groep Holland levert de juiste mens. Werken aan de mindset, overtuigende belemmeringen omvormen naar kansen. Een luisterend oor en oog voor (innerlijke) tegenstellingen. Groep Holland begeleidt en levert doeltreffend advies. Wij denken en handelen vanuit kansen. 

Het juiste advies, passende aanpak, succesvolle implementatie.

Groep Holland werkt o.a. voor mensen bij :

Groep Holland werkt voor veel mensen


In de constante verandering van het leven hebben mensen de behoefte aan handvatten, reflectie of advies.

Inzicht levert uitzicht en maakt complexe materie acceptabel. Na afronding van een traject toetst Groep Holland middels een beoordeling van de klant het geboekte resultaat. Uitsluitend tevreden klanten. Hieronder een kleine greep uit de reviewsKlantreviews

Business coaching

“Ik wil je enorm bedanken voor de waardevolle gesprekken die we gevoerd hebben. In een periode waarin ik mij soms afvroeg of ik door wilde met mijn bedrijf, hebben jouw vragen mij inzicht en richting gegeven. Ik heb mijn waarden en drijfveren weer helder gekregen om vandaar uit keuzes te maken die bij mij passen” (I. Koppejan 2022)

Business coaching

“In het begin best zwaar en confronterend en gaandeweg steeds meer opbouwend en leerzaam. Al met al zeer prettig. Ik ben vanuit een dal gekomen en een betere versie geworden”
(Theo R. 2016)

Walk & Talk coaching

“Lies is een sterke persoonlijkheid en daardoor doortastend, vooral ook heel eigen en zeer professioneel en toch ook heel persoonlijk en prettig in de omgang en benadering” (B. Koster 2022)

Walk & Talk coaching

“Ik voelde mij gehoord en gezien. En vooral niet veroordeeld. Er kwam ieder gesprek wel een inzicht. Ik heb steeds wandelingen op maat ervaren. Wat ik nodig had was een luisterend oor en een beetje sturing in hoe ik met de wirwar aan ge-dachten om moest gaan, Dat lukte steeds weer”
(M. van der Hulst, 2019)


Vertrouwenspersoon

“Ik ben blij dat ik m’n verhaal kwijt kon. Fijn dat je er bent” (N.K. 2023)

Mediation

 We zijn ontzettend blij met jouw hulp. Eindelijk kunnen we weer normaal doen. Eerdere gesprekken ook met de werkgever erbij werkte niet. Het heeft veel te lang geduurd en jij lost het in 1 x voor ons op. Dank je wel! (Gerda & Marianne collega’s 2020)

Vertrouwenspersoon

“Ik wil je nogmaals enorm bedanken voor je vertrouwen en lieve hulp de afgelopen periode waar ik zo vast was gelopen. Het heeft me op de moeilijkste momenten van onmacht en wanhoop geholpen om te overleven” (I.K. 2023)

Mediation

 Zonder jou was dit niet gelukt Mijn directeur en HR hebben fouten gemaakt. In de gesprekken die jij begeleidde kwam dit mooi naar voren. Ook mijn eigen aandeel in het conflict maakte je zichtbaar. Fijn dat we in goed overleg afscheid van elkaar konden nemen zonder ‘hard feelings’. K.v.E. (Manager-directeur 2018)

Vakkundig en betrouwbaar

Mensen die bij en voor Groep Holland werken zijn opgeleid en gecertificeerd  

Cookieconsent met Real Cookie Banner