De kracht van Groep holland

Waarom een vertrouwenspersoon?

Ruim 30 % van de werkende mens heeft wel eens te maken met kleinerend of vernederend gedrag door hun leidinggevende. En 4o % met verbale agressie op het werk. In een wereld waarin persoonlijk welzijn en een gezonde werkomgeving van cruciaal belang zijn, heeft de vertrouwenspersoon een sleutelrol. Bij Groep Holland hebben we begrepen dat het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving niet alleen leidt tot tevredenheid op de werkvloer, maar ook tot het stimuleren van persoonlijke groei en succes. De werkplek moet voor iedereen veilig zijn. Dit levert betere prestaties en gezonde werkrelaties.

WAAROM GROEP HOLLAND?

Bij Groep Holland gaan we verder dan het aanbieden van standaard-diensten. Onze benadering is persoonlijk, betrokken en gericht op het versterken van individuen en bedrijven. Onze vertrouwensper-sonen zijn professionals met expertise in het ondersteunen van mensen bij nagenoeg iedere hulpvraag.

Vertrouwen als Fundament

Een onafhankelijk en gecertificeerd vertrouwenspersoon fungeert als een vertrouwelijk klankbord voor medewerkers, waar ze vrijuit hun zorgen kunnen delen. Dit vertrouwen vormt het fundament voor een gezonde werkcultuur, waar open communicatie en welzijn centraal staan.

Het Groep Holland Verschil

Wist je dat Groep Holland momenteel meer dan 5.000 mensen ondersteunt als vertrouwenspersoon? We hebben ervaring met zowel grote (>2000 medewerkers) als kleine bedrijven (5-15 medewerkers) en alles daartussen. Onze toewijding en integriteit heeft ons de voorkeurspartner gemaakt voor diegenen die op zoek zijn naar een vertrouwenspersoon die echt verschil maakt. Als je een werknemer bent die een luisterend oor nodig heeft of grensoverschrijdend gedrag ervaart zoals agressie, intimidatie, pesten of discriminatie

Voor de werkgever

Iedere bedrijfseigenaar of afdeling HRM streeft naar een positieve en veilige werkomgeving. We begrijpen de diverse uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd. Groep Holland staat klaar om te helpen. Ontdek hoe onze vertrouwenspersonen een impact kunnen hebben op welzijn, teamdynamiek en bedrijfssucces. 

Middels een belevingsscan geven we snel en betrouwbaar inzicht in de werkbeleving van uw medewerkers. 

Ook helpen we om de zogeheten omstanders te activeren. Elkaar aanspreken loont. 


Cookieconsent met Real Cookie Banner